Beyzaaldemir GirlandBoy_Mom valla bilen bizim bebişlere baksın çıkıntı mı kordon mu neidüğü belirsizzz😂
GirlandBoy_Mom Beyzaaldemir benimkinden eminim aslında nette gördüm de bugün forum psikolojimi bozdu 🤣🤣
Elis27 GirlandBoy_Mom o haftalar erken ama ben 14 dü göz önünde bulundurarak söyledim cnm 14 de çok yanılma olmaz yani Dr da çok emin kesin dediyse
Nazemm GirlandBoy_Mom yemin ederim aynısını yaşıyorum doktor ,19 haftalık kesin dedi ama burayı okuyunca korkuyorum
GirlandBoy_Mom danla2711 öyle yapıcam aşkım şimdi özele gittim ya ben aslında sonuç için gittim doktor ultrasonada aldı kontrol hakkım var ya eşimde oğlumu göreyim diyor haftaya perşembe gidicem🥹
Mervenur055 Mervenur055 @Elamomy @cinsiyettahmini01 @staRmama Bakarmısınız burası bacak arası mı bunu ben videodan kırptım
Barbi GirlandBoy_Mom sağlıkla doğsun merak ettim burda cinsiyet tahmini yaptırdınız mı sordunuz mu bilen oldu mu?
GirlandBoy_Mom Nursemom90 farketmiyor canım da sağlıklı olması yeter sadece burda değişen görünce aceba dedim😅
Nursemom90 GirlandBoy_Mom bence erkekler değişmiyor genelde yanıltan kızlar oluyor. Benim oğlana 12 haftalıkken dediler pipiyi de çektiler hatta 😂