babyandmomy__ Burnosunn_annesi Kıbrıs tatlısı herkes çok beğenir elim de hep ona gidiyor zaten Yemek de kuru fasülye ve Antep yuvalaması 😂
Aylaa123 Burnosunn_annesi kendimize yaptığım her yemekten övgü alırım misafire gelince konu iş değiliyor bi aksilik çıkıyor her seferinde 😂😂
Larraa Burnosunn_annesi Ya çok basit ama pilavıma düşmeyen yok. 😂 İstisnasız her yiyen pilavın çok güzel diyor. Bekarken çalıştığım için evde hiç yemek yapmadığım halde, yemeğin yanında pilav olacaksa annem işten gelmemi beklerdi yapmam için. Misafirliğe gittiğimde bile beni bilenler pilavı sen yapar mısın diyor 😂
Hulya_Bal Burnosunn_annesi Genelde arkadaşlarım ve ailem elimi lezzetti bulurlar. Bu ara Browni herkesin favorisi kuru dolma,börek cesitleri ,sarma,pilav,yogurt vs. Eşime kalsa benim yemeklerim yüzünden 20 kilo almış 🤣
keyfimin-kahyasi-misin Aylaa123 ay ewet 😂 yani yeni evliyken pek yapamazdık zamanla elim alıştı ama ne zaman misafir girse araya ya fırın çalışmaz ya Börek yanar Ya biseyin dibi tutar ya da çorbayı ısıtmayı unuttup sofraya koyarız toplulukta karışıklığa gelir😂😂
Fatmaacylnn Aylaa123 sizzz ben olabilir misiniz 😂 öylesine yapınca çok güzel oluyor misafir geleceği zaman saçma sapan bişey oluyor😂
babyandmomy__ Larraa valla pirinç pilav yapmak zordur herkes güzel tat veremiyor bence salata için de aynı şey geçerli herkes salata yapamaz ben dahil kendi yaptığım salatayı sevemiyorum hiç 😂😂
Larraa Burnosunn_annesi Ya tariflik bir durum yok aslında herkes gibi yapıyorum ama olayı ne bilmiyorum. Tereyağ ve sıvıyağı karışık olarak tencerede kızdırıyorum. Yıkadığım ve suyunu süzdürdüğüm pirinçleri ekliyorum. (Şehriye ekleyeceksem öncesinde onu kızartıyorum) Tuzunu da ekliyorum ve biri iki karıştırıp kavuruyorum sonra suyunu ekliyorum. 1 bardak pirinç için 1.5 bardak olacak şekilde suyu ayarlıyorum. Sonra altını orta ateşe yakın kısıp pişiriyorum. Pişince de altını kapatıp üzerine kağıt havlu koyup yarım saat kadar dinlendiriyorum ve hazır ☺️ Sanırım herkes böyle veya buna yakın yapıyor zaten 😄
AnayimBenAna_ Burnosunn_annesi hünkar beğendimi çok beğenir herkes 🤭 tatlı olarakta süt helvası yiyen birdaha ister 🌸
AnayimBenAna_ Burnosunn_annesi ben mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum ya zor gelmiyor 🤭 birde san sebastianımı çok beğenirler onu unutmuşum bak 🌸