Zeyneptuna Decavit adli vitamin ilacini kullaniyorum basimda cok siddetli agrilarm oluyor diye doktorum magnorm tablet magnezyum takviyesi verdi ilac icmekten hep korkardim ayni anda kullanan varmi? 15.4 gunlk hamişim..
Hazinem Zeyneptuna decavit ferro sanol magnorm sabahları troid için euthyroxy birde d3 damla bunları herğün içiyorum ben 🤗
Burcak61 Zeyneptuna ben birsürü vitamin kıllanıyorum decavit vegaferon omega aspirin progestan hepsini içiyorum biraz bazen midem ağrıyor ama bebeğim için yapacak bişe yok 😊
mrsdoruk Zeyneptuna yani doktorun ön görmüş sonuç olarak bi sakıncası olsa vermezdi canım ben 3-4 ilaç içiyorum günlük doktorum verdi sakıncası olsa vermez icin rahat olsun
Burcak61 Zeyneptuna corasprin tansiyon mu var sende acaba biraz bende o yüzden bebe asprini kullanıyorum
Zeyneptuna Benim tansiyon düsük gen Burcak61 benim tansiyon dusuk genelde cnm bide rahimde kasilmalar varmis doktor oyle demisti..
Burcak61 Zeyneptuna o yüzden vermiş benimde ikili taramayı perinatalog yaptı bebeğin kalp atışlarında ani yükseliş var dedi o yüzden verdi