yeni_anne2 Kızlarrr türk kahvesi makinam bozulmuş maalesef 2 seneye yakındır hiç sorunsuz çalışıyordu memnundum ama az önce kahve yapmak istedim çalışmadı garantisi de geçmiştir büyük ihtimalle varr mıı öneriniz yenisi için memnun Kaldınız 🌸
Dfnsyn yeni_anne2 Arçelik tkm 9961 kullanıyorum ben, 3 sene oldu çok memnunum. 6 kişilik çok rahat aynı anda yapabiliyor 🥰
Aylaa123 yeni_anne2 karaca var ama onda kahve lezzetli olmuyor korkmazın makinası var çok güzel yapıyor
user5213269953 yeni_anne2 ben stilevs marka olanı kullanıyorum gayet memnunum 2 seneye yaklaştı kullanalı. Korkmaz önermem çabuk bozuluyor
Sazenin Bende Karaca’nın hem Türk hem filtre yapan makinesi var en alt modeli sanırım 3 yıldır kullanıyorum sorunsuz memnumum
yeni_anne2 Sazenin benim de Karaca’nın 2 seneye yakındır kulanıyordum sorun yaşamadım ama bugün pat diye bozulmuş maalesef
Sazenin yeni_anne2 sensörleri temizlediniz mi? Bazen su veya kahve kaçağı olabiliyor , bir ara durmuştu benim de temizleyince tekrar çalıştı
yeni_anne2 Sazenin evettt zatenn her kahve yapımından sonra siler temizler öyle yerine koyardım bakıcam biraz daha düzelirse ne alla