Masalada-annesi Merhabalar arkadaşlar 5 haftalık olan varmı aranızda durumunuz vücuttaki değişiklikler nelerdir .
Smhlms Masalada-annesi 5+1 canım benim ki göğüs ağrısı ara sıra gelen kasıl ağrısı bel sırt ağrısı onun dışında şükür iyiyim sizde belirti varmı
Seyma63_ Masalada-annesi bennn:) mide bulatısı 🥹🥹 halsizlik uyku hali ve kasık ağrısı ama mide bulantısı hepsini bastırıyo
meriypc Masalada-annesi 6+3’üm 5. haftada en yoğun belirtim aşırı göğüs dolgunluğu ve uyku haliydi şimdilerde baş ağrısı ve halsizlik
Masalada-annesi Smhlms bende midede ekşime birde kasıkta ara ara ağrı dışında birşey yok diyebilirim birde uyku hali
Masalada-annesi Seyma63_ bugün kontrole gidicem daha net olarak kaç haftalık bilmiyorum 7 yaşında bı oglum var onda mide bulantısı falan çok yaşıyordum fakat bunda hissetmiyorum daha birşey erken olduğu icinmi bilmiyorum
Seyma63_ Masalada-annesi inşallah böyle devam eder canım benim 5+3 ten sonra şiddetlendi 3 gündür iyi değilim
Aleyzeee Masalada-annesi mide bulantısı göğüs hassiyeti kasık bel ağrısı koku hasasiyeti duygusallık ne ararsan var bende 😂😂
_moom Masalada-annesi göğüslerim sızlıyor, mide bulantısı, suandada kasık ağrısı var baya batıyor sağ tarafım 5+4