TugceOrak 1Merling ben 10 gün önce yaptırdım kuzum. 1 haftaya ön sonuç çıkıyor, 1 ay sonra da detaylı sonuç çıkıyor
Tubi545 1Merling ben fakulte de yaptırdım 3 ay sonra çıktı. Profesör hastaymış ta , toplantıya gitmiste , gelmemiste derken bende cimere şikayet ettim hatta
TugceOrak 1Merling bana doktorlar ön sonuçla detaylı sonuç paralel oluyor, için rahat bekle demişti ☺️
Hhh03 TugceOrak anladım benimde 8 haftalık kalp durmasıyla kaybettiğim evladım var büyük ihtimal oda kromozom la ilgiliydi şuankide 19.haftada ondada kromozom hastalığı olan triploidi den şüpheleniliyo sizin kromozom hastalıklarınız neydi acaba?
TugceOrak Hhh03 ben toplam 3 kez kaybettim kuzum, bir tanesinin sebebi trizomi 15ti. Diğerlerinin kesin sebebini bilmiyoruz maalesef. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların, içini ferah tut sen ♥️
TugceOrak 1Merling ben de öyleyim hala içim rahat değil ama olsun hayırlısıyla temiz çıkacak ben inanıyorum ❣️
1Merling SeverBurcu ikili normal dedi ama peşine üçlü taramayı da istedi sordum aslında ikili normalse üçlü istenmiyor diye biliyorum diye bi tane değerine bakmam lazım dedi ve üçlü de o dediği değer çok düşük çıktı
1Merling Tubi545 bende samsun da fakültede yaptırdım 1 haftada ön sonuç çıktı ama kesin sonucu beklemek çok stresli
SeverBurcu 1Merling fakülte işte ne diyim illa araştıracak Ben ikili test yaptırdım bi sıkıntı yok dediler sonra özelde ki doktorum fetal dna istedi onu da yaptırdım oda temiz geldi 20 inci haftada detaylı yaptırdım fakültede böbrekte genişleme var denildi genetiğe gönderdi yaptırmadım tabi çünkü fetal dna %99 sonuç veriyor down dan şüpheleniyoruz dediler bide 🙄 Şuan 32 haftadayım tekrar böbrek genişlemesi olduğunu söylediler perinatoji ye sevk etti Hemen özele gittim doktor detaylı baktı yüzünü gösterdi bebek gayet sağlıklı korkma dedi