BurcuDiner Kocaeli kadın Doğum özel hastane doktor tavsiyesi alabilirmiyim kızlar Medicalpark dışında 33 haftalık hamileyim hastane ve doktorumu değiştirmek istiyorum
Svnccnr Bende doktorundan memnun kalmadığı için değiştiricem ve başka bir doktordan tavsiye üzerine konak hastanesi Firdevs hanıma gidicem haftaya
Bsrbsr Svnccnr Svnccnr firdevs hanımı tavsıye ederim canım çok anyalıslı çok güler yüzlü tatlı diilli bi doktor bende ona gıdıyorım
BurcuDiner Nst ücretsizdi bugün gittim 70 tl olmuş onuda geçtim evlat verilir tabi ne kadar olursa olsun ama doktorum çok ilgisiz ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum yürüyemiyorum canım öyle acıyorki oturup ağlıyorum ama doktoruma soruyorum eee hamilesin olur diyor soru soruyorum cevap aynı hamilesin olur ama kaç tane tanıdık var hamile çalışıyorlar ev işlerini kendileri yapıyorlar ben karnımın içinin ağrısından uyuyamıyorum bile
Bsrbsr BurcuDiner canım konak hastanesi firdevs hanıma git derim memnun kalırsın ağrılarının olması çok normal ama onu bile okşar güzel dılle anlatıyoki terapi gibi geliyor
Deletedmom00251 BurcuDiner medical tam bi ticarethane çünkü hastane değil orası ben konağa temel tan a gidiyorum çok memnunum doktorumdan
Szynps Başiskeledeki kocaeli tıp hastanesinde hilal hanım iyi diyolar arkadaşım gidiyo ücretler uygunmuş ben de medikal parkta ümit hanıma gidiyorum ne memnunum ne memnun değilim diyemem medikal parkta inci hanım var mükemmel bi dr ama vip bakıyor muayenesi dn son 400 tl idi kendi özel muayenehanesi var çarşıda orada 280 tl çok pahalı olduğu için gidemedim ben.. Amcam medikal parkta yenidoğan doktoru o yüzden orada doğum yapmak istiyorum çünkü bebegi ilk amcam alacak kucağına içim daha rahat olacak ama amcam orada olmasaydı medikale gitmezdim