Gokturkmom_ Merhaba anneler🤗 Bugün ki modunuz bi şarkı olsa ne olurdu 🤔Benim şarkım ✨Haram Geceler✨ olurdu kesinlikle 😴💤Gündüzleri uyuyan oğlumun gece gözleri bi saniye kapanmıyor 🥲Umarım geçici bi süreçtir gün gün büyüdükçe huyu değişiyor 👼🏻
Balbebek012 Gokturkmom_ ah kukuli vah kukuli niye yedin onca şeyi hapur şupur hapur şupur oburluğun sonu budur 😂😂 sürekli kafamın içinde😆
Deletedmom_121 Gokturkmom_ Hamilelik surecimde sildigim Herkes için , “ Bidahada Tövbe aramam Tanımam inan yoluma çıksan ” Olurdu 😂😂😂
Minikmucizemmm26 Gokturkmom_ bugün mutlu ve birazda romantik tarafımdan uyandım 🥰o yüzden bu ara dilime dolanan bı çok şarkıdan Güliz ayla’dan gelsin öpsün kalbimi şarkısını seçiyorum 🎙️🎧🎶💃🏻💃🏻💃🏻
Bsrabzkrt Gokturkmom_ kesinle şuanki modum ==> içim yanar yanar Çünkü en sevdiğim şey yemek yemekti ve midem bulandığı için en sevdiğim şeyi kaybettim 😁😁😁 Hani en sevdiğini kaybettiğinde için yanar yanar yanar ya canım yemeklerr ☺️☺️☺️☺️
Mrsacar Gokturkmom_ Sagopa dan galiba olurdu sanırım kızım dün ateşlendi ve ben 22 haftalık hamileyim benimde hasta olmam an meselesi geceden beri kafamda çalıp duruyo bu şarkı “ ama galiba bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım.” 😂
Buzmavise Mrsacar ay bende yataktan sancılarla kalkarken amaaaa galibaaa diye seranatımla kalktım 🤣 hergün yeni bir ben ile tanışıyorum hamilelikle birlikte 😊😊😊 arkasından da bir sezen patlatıyorum bu kızı yeniden büyütmeliyim 🫠🫠🫠
Ebru_xy Gokturkmom_ Öykü gürman oy beni vurun vurun nedir bu çektiğim zulüm😏bugün nedense hiç halim yokk😕😣
arbukerva Gokturkmom_ Sertap Erener | Bipolar “ Neden bu kadar zor yaşamak hiç anlamadım Çok üstüme gelme hayat, ben de insanım” 😅🎶
100924 Gokturkmom_ uykular haram oldu ah çok sevdim yalan da oldu zalim geceler 😂😂😂 benim oğlum da öyle gündüzleri mışıl mışıl uyuyor geceleri aktif