Hanim123 ikibebeliannis Gerçekten Hamilelikte Aynı Durumu Yaşamış Olan Sıkıntıyı Biliyor.Sezeryan Olacağım Heralde Onda Da Öyle Hemen Geçer.Gerçekten Sıkıntılı Bir Durum.Hamileliği Anlamıyorsun Sürekli Tükürmekten.
ikibebeliannis Hanim123 geçer korkma biliyorum çok kötü bi durum misafirliğe bile gidemiyordum dışarıda rezil oluyordum resmen lama gibi tükğre tükğre geziyordum Ama hepsi geçiyor Şimdi de hamileyim 5+4 inşaAllah o günleri yaşamam
Hanim123 ikibebeliannis Tekrar Olmasın Da En Azından Rahat Geçirin.Artık 33 Haftalık Oldu Devam Ediyor.Doğum Sonrası Merak Ediyorum Pıt Diye Kesilmesini.Sizde İlk Gebelikte Kaçıncı Haftada Başlamıştı?Daha Erken Şimdiki Hamileliğiniz.
ikibebeliannis Hanim123 ilkimde 4 haftalık öğrendim akşamına kusup tükürüğümü yutamamaya başladım doğuma kadar 2.bebegimde de aynı oldu 3.de 6-7 haftalıkken başladı
Hanim123 ikibebeliannis Sizin Hepsinde Zor Geçmiş Benim İlk Doğumum Olacak.Sırf Bu Yüzden 2.Yi Düşünemem Heralde.Tükürük Yüzünden Konuşamıyorum Bile Sürekli Peçete Poşetle Geziyorum.
ikibebeliannis Hanim123 bende öyle diyordum büyük konuşma hahahahaha 4.ye hamşleyim doğduktan sonra o çektiğin tüm zahmetleri unutuyorsun
Hanim123 ikibebeliannis Gerçekten Mi Sizin Hepsinde De Tükürük Sorunu Olmuş Ben Cesaret Edemem Heralde.
ikibebeliannis Hanim123 benim tükürük sorunu yine yavaş yavaş başlıyor sanırım canım dün oruç tuttum akşama kadar da banyoya tükürdğm yutunca midem bulandı henüz hiç kusmadım inş kusmam da ama midem kazınıyor sanki tuhaf bi mide bulantım başladı dün akşam dan beri
Hanim123 ikibebeliannis Erken Başlamış O Zaman Tam Kaç Haftalık Oldu? Öncekiler de de Olmuştu Doğumda Geçmişti Herhalde Değil Mi?
mucizemgelsin61 Hanim123 Yok sanırım son zamanlarıma doğdu yaşadım özellikle Serklaj atılmıştı o dönem zorlandım epey
mucizemgelsin61 Hanim123 Geçti Evett hamilelikte sık karşılaşılan bi durum zaten bu kabızlık birde demir ilaçları vs onlarda çok kabızlık yapıyor
Hanim123 mucizemgelsin61 Aslında Hiç Demir İlacı Kullanmadım Ama Hamileliğin İlk Aylarından Beri var.Sadece Bulantı İlaçları Kullandım.
mucizemgelsin61 Hanim123 Hııım normaldir yani ama siz yine doktorunuza söyleyin tabi ona göre ilaç da verir belki
Hanim123 mucizemgelsin61 İnanın Tüm İlaçları Denedim Doğal Yolları Denedim Yinede Sert Dışkılama.Sizin Kaç Ay Sürdü Kabızlık?
mucizemgelsin61 Hanim123 yani o kadar hatırlayamıyorum genel olarak sanırım ara ara hep yaşadım su için yürüyüş yapın lifli beslenin