Betulceeblog Asyaninannesi_ Amin amin Allah razı olsun teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de
hamcokelek33 İlk haftalarda kahverengi lekelenme arkasına 11. Haftada ağır kanama ve düşük riski… günde 3 ğrogestan ve ayrıca progestan iğne oluyordum. Çok şükür geçti gitti 24 haftalığız🥹
Betulceeblog hamcokelek33 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim için de dua edin 🤲🏻🤲🏻
Nesli664066 Betulceeblog olablir bende de var iğne daha etkili çok agrıyo vurulduktan sonra ama etkili
hamcokelek33 Betulceeblog oyyy ederim tabii ki💖 ama içinizi rahat tutmaya çalışın. Bol su için ve istirahat edin allahın izniyle hiçbir şey olmaz
Sedainci- sezzus doktor bu lekelenmelwe 12 haftaya kadar sürebilir kanama alanın yoksa sıkıntı yok demişti Protestan verdi yine de. Senin kanama alanın var mı rahminde?
Sedainci- Betulceeblog benim de bir düşük oldu bunda da lekelenme oldu Protestan kullandım bir hafta kadar simdi geçti lekelenmem. 11. Haftadayim
Betulceeblog Sedainci- Hayır yok kanama alanı vs bir şey demedi. Çok çok hafifti zaten ilacı içince kesildi çok şükür
Benmelda Betulceeblog benim de senin gibi düşüğüm olmuştu progestaron vermişti doktor. Eğer bebek varsa ve sağlıklıysa devam eder merak etme demişti
Betulceeblog Benmelda Evet öyle bende hala bekliyorum inşallah sağlıklı ilerler gebeliğim 2 düşüğüm var :(