tazegebesss Bebelettom Merhaba canım hayırlı olsun 🙏🏻❤️ Özellikle 4.haftaya kadar çok mide bulantım vardı hiçbir şey yiyemedim ama bu hafta çok şükür azaldı devamlı yemek yeme isteğim var 🙈❤️
sedamusa Damladzdslk hiç uygun pozisyonu olmadı mı acaba nasıl hala belli değil ☺️ ben 15+3 te öğrendim kızım olacak inşallah 🥹
Damladzdslk sedamusa kıza benziyor diyorlar ama netlik yok birinde arkası dönüktü birisinde duruşu iyi değildi iki hafta sonra detaylı var renklide belli olur artık 🙄
AzraK aleynaozalpp14 ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyor ben de 19 haftalıkken hissetmiştim . Karnında bir kelebek kanat çırpıyor gibi çok hafif . Şimdi yine hamileyim 12. Haftamda hissetmeye başladım ❤️
seydabal_60 Bende bugün 19 haftalık oldum haraketlerini nasıl hissediyorsunuz bende ara sıra pıt pıt şeklinde bişeyler hissediyorum haraketleri mi acaba 😂
Bebelettom tazegebesss bendede aynı şekilde var benim ikinci hamileliğim oğlumda da böyle olmamıştı hic
Brsn123 Merhabalar. 14+6 . İkizlere hamileyim. İlk hamileliğim. İkizlere hamileler varsa tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. 😊