Westmoreland anneolmakneguzel_ maalesef rahim duvarım incelmiş. Doktor umarım değerin kendiliğinden düşer dedi. Çok üzgünüm ikinci kez kaybediyorum. İnşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️
Pamuk3419 Gcan2 ben rüyamda sürekli kız erkek karısık görüyorum ya bir kere kız görüyorum nir kere erkek öyle devam ediyor hahaha ama erkek bebekte cok bulantı falan olmuyormus diyorlar ben öyleyim tiksinti oldu bence ama kusmadım hic
tazegebesss htc6306 Allah sağlıklıca hayırlısıyla afiyetlice kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına olsun 🙏🏻🌈🩷💙🤰🏻👶🏻💫 Bizde kolay bir gebelik geçirelim inşAllah 🤲🏻❤️
htc6306 tazegebesss inşallah ya ben bir aylık hamileyim buğün lekem geldi ve ben şuanda hastanede yatışım yapılfı kanama yok evde geldi şimdi birşeyim upk sabahı brkliyoruz
2cocuk2kopek Bebito-ve-annesi canım uygulamaya göre 6+4 üm kalp atışı duyduk bugün 7+1 çıktı ultrason da
Sncmn danla2711 2025 bebişleri çok nazlı olucak galiba bizimkide oyle zar zor gosterdi hep yuz ustu uyuyor 🥰
XBurcuburcu Oğlumla 19+1 olduk çok şükür 💕🤲ama tam bir hissetme söz konusu değil. Herkes hareket ediyormu tekme atıyomu diye soruyo öle bakıyom suratlarına😅
Kuboss06 Sedanuryamac Yaa yalnız değilmişim🥰 nasıl gidiyor sizin, bulantılarınız fln azaldı mı? Bebişin cinsiyetini öğrenebildiniz mi?🌸