Ozlemm_1992 Kızlar bol bol okuyun lkendinize doğumu kolaylaştıran dualar var Rabbi yessir ve la tüessir Rabbi temmim bil hayr (Allah’ım zorlaştırma kolaylaştır)
Ozlemm_1992 Kızlar benim ilk doğumum çok kolay oldu bu dualar sayesinde günlerce sancı çekmedim doğum yapacağım gün hastaneye gittim 5 cm açılmam oluşmuştu sonra sürekli bu duaları tekrarladım ve 3 te gittiğim hastaneden akşam 8 de doğum yaparak servise geçtim
mrvcermeli aleynaozalpp14 32+1 olduk çok heyecanlıyım yaklaşıyor git gide doğum korku var heyecan hemen doğurmak ona kavuşmak koklamak sarılmak istiyorum ve agirlastim artık rahat hareket etmek istiyorum ama bı yandan da korkuyorum :)))
Gunay_Ferid96 aleynaozalpp14 35+2 haftalık😊Rabbim tüm hamile kadınların yardımcısı olsun in şəa Allah. Sağ salim yavrumuzu kucağımıza almamızı nasib etsin. Amin
Bebito-ve-annesi 2cocuk2kopek benim de 6+2 kalp atışı için haftaya doktor a gideceğim siz duydunuz mu ?
2cocuk2kopek Bebito-ve-annesi benim bugün kontrolüm canım daha gitmedim 🙈 bugün duyarsak inşallah yazarım.
2cocuk2kopek Bebito-ve-annesi canım uygulamaya göre 6+4 üm kalp atışı duyduk bugün 7+1 çıktı ultrason da
G-bernagn aleynaozalpp14 Biz bugün 15+1 olduk benimde ilk hamileliğim doktorum rahim tarafında 1 dakikadan fazla hareket ederse kramp olarak hissedebilirsin demişti bazen onu hissediyorum tuhaf ama güzel bir his Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰❤️