Nimpheloss Mardinde gidip memnun kaldığınız doktor var mı ? Buraya yeni tayin oldum doktor arayışı içerisindeyim.
Eyylemm Nimpheloss mehmet emin ayağ var ozel muayenesı var cok ıyı ılgılı bır doktor tavsıye ederım cokta yardımı olmustur bana 7.ayıma kadar ona gıttım ama dogum ıcın mecbur ızmıre gıttım dogum yapanlarda cok memnun bı denemenızı tavsıye ederım
Acemianney Nimpheloss Bende 8 aydır mardindeyim Özelde derseniz Mem arjen var Cihanpol hastanesinde ilgili bir doktordu devlette Büşra Durmaz Beşir’e gidiyorum
Nimpheloss Minnakpopus özel ama iyi ilgilenen bi doktor olursa devlete de giderim. kızıltepedeyim gebeyim
Minnakpopus Nimpheloss ben Mardin parkte Hazal hanıma gidiyorum. Şahin beyide öneriyorlar ama ben deneyimlemedim. Devlettese Büşra beşire denk geldiğim an randevu alıyorum. Devlette randevu yakalayabilmeniz mucize zaten
Viyanaraf Nimpheloss kızıltepe cihanpolde zeki doğan var ilgili bi doktor ben ona gidiyorum tavsiye ederim
Nimpheloss Minnakpopus cumartesiler sabah saat tam 10da 2 hafta sonrasının randevuları açılıyor o şekilde ayarlıyorum ben