elifbsraaa1 İlk 5 dakika içinde ebru şekilde hayali çizgiler belirdi. Koyu olan artimed diğeri days doctor
Gizem1504 elifbsraaa1 ikiside yalancı pkzitif çıkaran testler ben prodoctor aldım netten onunla öğrenmiştim. Ama onda bile yalancı çıkartan var😐
AslanBebeginAnnesi elifbsraaa1 Allah o artımedi bildiği gibi yapsın. Pozitif çıktı gidip kan verdim beta 0.01 çıktı. Eve geldim tekrar artımed yaptım yine pozitif çıktı biliyo musun hem de koyulaşmış şekilde. Asla ama asla doğru çıkmıyor sakın artımed almayın kızlar. Days doctor hiç kullanmadım o yüzden onun için bişey diyemiyorum
elifbsraaa1 Tturcan Bugün 3 gün var adetime. Adete 2 hafta kala 2 tane artimed test yaptım yalancı pozitif çıkardı. Daha hayali olan days doctorun çizgisi sence gerçek olabilir mi 😔
october ikisi de yalancı pozitif veren markalar malesef. artımed ve days doctor bilhassa yanlış çıkarıyor
elifbsraaa1 october days doctoru zor buldum resmen eczanedeki beyefendi de güvenilir olduğunu söyledi. Tüm eczaneler artimed satıyor. Depolarda sadece bunlar var diyorlar.
Beequeen Day’s doktor beni yanılttı, negatif çıktı testim. Ertesi gün başka bir marka test yaptım pozitifi gördüm kan verdim hamileyim
elifbsraaa1 Beequeen Bende de hayali bir çizgi çıkarttı ilk defa yaptım. Diğer az belirgin olan artimed
elifbsraaa1 Beequeen yaptığınız marka neydi acaba artık internetten getirtmeyi düşünüyorum eczanelerde hiç farklı şeyler yok
elifbsraaa1 Beequeen birde normalde olmayan bir göğüs acım ve sertleşme var. İlk defa bu sertleşme oluyor o yüzden bi yapayım dedim bu sabah ilk idrarla bu sonuç, belirti olarak 3-4 gün öncesi neler vardı acaba
october elifbsraaa1 hayır yalan söylüyorlar ya bile bile. artımed days doctor yalancı çıkarmayan insan görmedim. bebetime ve fortest de yalancı çıkarıyor. trendyoldan predictor ve awox öneririm hem daha ucuz hem güvenilir testler
Beequeen elifbsraaa1 Kan vermeden kesin sonucu elde edemezsin maalesef :) kan vermeye cesaret edemiyorsan başka bir markayla tekrar test yap istersen
Beequeen elifbsraaa1 Softec erken gebelik testiydi canım ama ben yaptığımda reglim üç gün gecikmişti silik çizgi görmüştüm
elifbsraaa1 Beequeen ikisi de farklı marka diye aldım ama bulamıyorum başka internetten sipariş ederim artık
elifbsraaa1 Beequeen kan vermiyordum 2 3 aydır bi 10 gün önce MR çekilmek için test yaptım yalancı pozitif verdim kanda negatif çıktı. Yine kan vermekle uğraşmak istemiyorum galiba beklerim 3 gün sonrada kesin adet olurum. Bu döngü yordu beni
elifbsraaa1 october predictor siparişini verdim adet günüm gelene kadar gelmiş olur belkide nasip değildir adet olurum gelmeden