YasMet09 Merhaba arkadaşlar 40+5 günlük hamileyim hala herhangi sancım nişan su filan yoktu az önce muayene oldum drum alttan muayene etti ilk kez ve sanırım uyardı 1 cm kadar açtım dedi kanamam oldu biraz benzer durum yaşayan var mı? Tekrar nst istedi
YasMet09 gezentianne açılmanız o şekilde mi oldu doğum yaptınız mı nasıl oldu :) bana yatış verdiler rahmime ilaç sürdüler
Jasmine2426 YasMet09 geçen benimde doğumu tetikledim dedi 3 gün oldu tık yok sabah nişan geldi bi yarın tekrar kontrol olcak yarın 39+6 oluyo , 2 cm dedi acılmada baya zorladı yani baya ağrıttı , 40 o geçince suni sancı olabilir dedi
gezentianne YasMet09 Hayır işte doktor müdalehe etti açılmam hiç olmadı sancım da cıkmadı 41′de suyum gelmesine rağmen🙈 Sezaryen oldm🥰
YasMet09 Jasmine2426 evet benimde baya zorladı acıdı biraz kanama geldi sonra nst sonuçları hoşuma gitmedi doğumu başlatalım dedi yatış verdi. Rahmime ilaç sürdüler ara ara sancım oluyor ama açılma yok henüz
Jasmine2426 YasMet09 Hıı anladım Allah kolaylık versin benimde suni olucak böyle giderse zaten bende tık yok