1prens1prenses_ Ben 13 14 kilo almışım ya Ama bende çok ödem var Protein kacakligi çıktı Tansiyon şeker de var Ona göre 13 kilo çok mu ya
Baby_B 1prens1prenses_ beslenmenize dikkat ediyor musunuz Eger normal kiloyla hamile kaldiysaniz 12- 14 kg almak normal gebeligij sonuna kadar Zayifsaniz 18-20 kg alanda var Kilolu hamile kaldiysaniz az almak gerekiyor
1prens1prenses_ Baby_B ediyorum Zaten şeker tansiyon protein var Eğer etmesem 152 kadar çıkıyor Tansiyon Resmen baygın gibi oluyorum
yesmad 1prens1prenses_ 34+5 haftalığım ödemim ya da şeker yok 15 kilo aldım ben de 56 ile hamile kalmıştım. Umarım doğuma kadar 20 yi geçmez 😂
Hulu61 Şekerim var bende 10 kilo almışım ama yavaştan ödem tutmaya başladı vücudum şişiyorum 4 kilo daha alırım en az doğuma kadar bence
tbmn 1prens1prenses_ 33 haftalık olacağız 5 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım sanırım bu yüzden fazla almadım gibi bir de normal şekilde yiyorum hiç bişey esirgemeden 😆😅 ilk hamileliğimde çok almıştım 🫠🙈 20 küsür falandı
1prens1prenses_ tbmn ay hiç bişey yemiyorum yemin ederim ki tam bir haftadır Sade su Miğdem o kadar kötü ki
mcansu 1prens1prenses_ sağlık sorunlarınız varmış siz iyi olun bebek iyi olsun da gerisi hiç mühim değil Bende cuma 31 haftalık olucam tartılmadım daha 😅 merak ettim gidip bakayım kızçemi tarttık dün 😅 2050 gr olmuş bakalım anası ne kadar olmuş
1prens1prenses_ mcansu maşallah bebişinizinde kilosu güzel 32+5 haftalık Ken 1900 du benim kızım şuan bilmiyorum yarın bakalım kontrolüm var Doğum için gün verebilir doktor protein kacakligi ve düşmeyen tansiyon yüzünden erken doğum
Aydaa 1prens1prenses_ 34. Hafta 6 kilo aldım toplam. İlk gebeliğimde benimde tansiyonum vardı aşırı ödemliydim ve kilom vardı 🥲
mcansu 1prens1prenses_ Allah yardımcınız olsun evet gelişimi güzel gidiyor şükür ama bende erken doğumdan korkuyorum sancılarım arttı nst de yüksek çıkıyor şimdi yine acile gidicem duramaz oldum
tbmn 1prens1prenses_ az az sık beslenin hareketli olun ilk zamanlar mide bulantısı vs çok oluyor da sonra geçer inşallah