Seymanurkurt Akşam balık yemistik yedikten 2 saat sonra istifar ettim şimdide mide bulantısı ve karın ağrısı halsizlik var bebeğe zarar verirmi korktum doktoruma yazdım cevap bekliyorum başına gelen oldumu
Canmoms3 Seymanurkurt ağır olduğu için iyi gelmemiş olabilir balık bu havalarda zehirler mi bilmiyorum ki bayatmis belki
tbmn Seymanurkurt Hamilelikte oluyor Deniz balıkları fazla dokunmuyor mesela hamsi yemiştim o bana çok ağır gelmişti resmen öğleden akşama kadar kafamı kaldıramamıştım
aspenkarmenn Seymanurkurt ya balık bazen böyle yapıyo. Ben çok yaşadım bir çok kişi aynı balığı yiyip bir kişiye dokunduğunu. Daha geçen eşimle yedik o kustu hastalandı ben iyiydim. Bir balıkçı dedi ki vücutta balık yerken çok fosfor varsa balık dokunurmuş. Diğerleri iyiyse zehirlenme değildir inşallah
derinn16 Hangi balığı yediniz acaba yada iyi pişmemişmiydi bende haftada bir yiyiyorum ama her balık yürü yenmiyor gebelikte
Meltemanneolsun Canım her şey olabilir şimdi bı acile gitsen eğer çok kotuysen. Geçenlerde ben de piyaz yemiştim ondan mide ağrısı kusma yaşadım ama çok fenaydı kivraniyordum ağrıdan. Acile gittim serum yaptılar bebekte bir şey yoktu