Mucizem00 Ozgenur445 benım ilişkiden hemen sonra kanamam olmustu ve daha da hiç olmadı kanamam çok şükür düşük riski yoktu ama uzun süre ilişkiye girmediğimiz için olmus 7. Haftada kullandım doktor 15 gün kullan dedi bıraktım
Bebegimbenim Ozgenur445 ilk 4 ay doktor hep kullanmamı söyledi 6 ayda tekrar verdi kullanmam için. Ama ben sadece 1 buçuk ay kullanabildim. Yataktan çıkamıyordum hep uykum vardı misafir ağırlayamıyordum bir yere gidemiyordum çok sersemleştirmişti o ilaç beni.
Ozgenur445 Zeliha66 canım bende 8. Haftamda başladım şu an 31+2 günlük olduk 32 de bırakmayı düşünüyorum doktorum 25 de bırak demişti ama ben devam ettim bu son paket biterse almayı düşünmüyorum senin doktor 34 de mi bırak dedi ?
Zeliha66 Ozgenur445 35haftaya girince bırakıcam canım 10gün faln kaldı işte. Benim önceki doktorumda 36da bırak demisti 34de bırakanlarda var. Sen niye kullaniyosun neyin var
Ozgenur445 Zeliha66 canım benim 8. Haftamda kanamam oldu daha sonrasında agrılarım devam edinde doktorum bırakma dedi bi süre e şimdide 31 haftalık oldum Doğumu zorlaştırır diye bırakmayı düşünüyorum artık
Zeliha66 Ozgenur445 olabilir canim bide sana doktorun 25de bırak demis sen daga fazla kullanmissin. Rahim boyun kac?