Esendemiraycan Kızlar sababh sabah çok mutluyum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim beta 3181 arkadaşım çok fazla diyo bende anlamam hiç bizce nasıl
1Cat2Babyy Esendemiraycan öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah Beta değerine göre 5 haftalık felan olması lazım
Srp53 Esendemiraycan hayırlı olsun niye fazla olsun ki iki günde bir iki katı artıyor. Adetiniz 5-6 gün geçtiyse normal.
Burcg Esendemiraycan hayırlı olsun 🌸ben de dün öğrendim 🥰ama benim gecikme yoktu daha 211 çıktı beta sizin gecikme varsa normaldir 2 kat artıyormuş zaten düzenli olarak doktorunuz ne dedi
Esendemiraycan Burcg daha doktora gitmedim dün sağlık ocağında baktırdım 21 Ocak randevum var ozaman gidicem
Meltemanneolsun 1 hafta geçmişse normal canım benim 3 gün geçmişti 846 ydi. 2 kat atışta benimki daha fazla bile çıkardı sorun yok yani tebrik ederim 😍🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Esendemiraycan Benim aralık ayında kimyasal gebeliğimde oluşmuştu ama üzerine adet gördüm onla ilgili bişey yoktur dimi arkadaşlar ben yine tedbir amaçlı bi özele gidip muayene olucam
beyzanurslgn Esendemiraycan Benimde son adet tarihim 10 aralık. Kasım ayında kimyasal geçirmiştim. Sizlere de hayırlı olsun🌸🌸🌸