Tubsav 15-16. Erken denilen sonra değişen cinsiyet war mı? İkinci bebeğım de erkek ama yine bi umut belki yanılmışlardır diyorum 😂😂😂 15. Hafta da söyledi doktor
Angel19 Tubsav benim de bir oğlum var buna da erkek dedi doktor 15.haftada .13.haftada kız dendi sonradan erkek 😂insan bir acaba mı diyor olmayanı istiyor .ama bi yandan da erkek değişmez diyorum
minikkkk_patatessss Tubsav 18 haftalik olduk bir kiz bir erkek dediler zaten ya kiz olcak ya erkek detayliya kadar beklicem 🫤
Tubsav Imasleeper benimkinde bacak arası birşey wardı acaba kordon çıkma ihtimalı war mi 😂😂😂 doktor kesın erkek dedi ben hala ümitle belki yanılmadır diyorum 😂
Imasleeper Tubsav Bacak arasından belli oluyor ya çıkıntı mı yada kordon olduğu muhtemelen erkek sizinki bol çıldırmalar 😂
Cicek_bahcesi Esma006 bence bu doğru değil benim ioğlum 16, haftaya kadar kendini göstermedi arkadaşımın kızdı 13. Haftada bacakları açık bir şekilde gösterdi kızlar daha erken gösteriyor
Esma006 Esma006 bilemiyorum her gebelikte farklılık gösteriyor çevremde erkek doguranlarin çoğu 13-14 haftalık arası gösterdi
a-koroglu Cicek_bahcesi arkadaşımın kızı da 11. haftada kendini gösterdi bence tamamen ultrason cihazı kalitesi bebeğin duruşu ve doktorla alakalı
Bebeklihayatabiryenisi_76 Bizimle aynı durumdasın bizimde 2. Oğluş geliyor nasipse ben devlete gitmeme rağmen 16.hafta erkek dedi kordon bağıyla orayı net ayırt ediyorlar ben görmedim eşim gördü doktor bi anlık yakalamış orası kabak gibi ortadaymış ://
Tubsav Bebeklihayatabiryenisi_76 bi umut yine bekledim ama evet yanılmazlar herhalde. Sağlıklı gelsin yavrularımız belki üçüncü kiz olur 😂