gorkito22 ben de bu testi yapmıştım pek yanılma olmuyor .üzme kendini lütfen .bol bol dua edicem sana inşallah en kısa zaman da sen de o güzel haberi alırsın .rabbim vermiyorsa demek ki doğru zaman değildir .ben de ilk gebeliğimi 8 haftalıkken kaybettim çok ağladım çok kötü oldum ardından hemen hamile kaldım şuan 11 haftalık ve herşey yolunda çok şükür .demek ki diğer bebeğin rıskı yokmuş demek ki doğru zaman değilmiş ya da sağlıksızmış doğsa bile belki sağlıksız olacaktı belki ben kabullenemiyecektim .yani her şerde vardır bir hayır .ben o bebeğimi kaybetmeden bir gece önce rüya gördüm bana özel bir bebek veriyordular bende bakamam bu bebeğe diyordum kabul etmiyordum sabahına hastaneye gittik kalbi durmuştu o gün anladım ki benim bebeğim sağlıklı doğmayacaktı ve belki de ben isyan edecektim ondan oldu belki .senin de şuan olmuyorsa doğru zaman değildir zamanı gelince sen hiçbirşey yapmasan da geliyor .bak kimisi yıllarca tüp bebek deniyor tam ümidi kestikleri zaman doğal yollarla oluyor .sen üzme kendini biraz akışına bırak zamanı gelince o bana gelecek de .ilişki yaşarken sadece o anı yaşa bebeği hamileliği falan düşünme eminim olacaktır .en kısa zaman da güzel haberlerini almak dileğiyle .birgün o çift çizgiyi görürsen yaz mutlaka.💕🤍