Alpszn Cok sıklastı bugun kasılmalarım goğsumdende sarı süt geldi altımdan fırlıcak gibi oluyor bazen ve batıyor sürekli ay doguracak mıyım yoksa bi telaş oldum cok baskı yapıyor gibi
keyfimin-kahyasi-misin Alpszn karşılamanız düzenli mi ? Normal geçici biseyse Doğum zaten yaklaşmış Normal dir . Ama duzneliyse bı dotkora görüşünün
mucizemgelsin61 Aynı 36+1 az önce doğuruyorum sandım serklajlıyım bide kafası zaten dikişlere basıyormuş çok baskı yapıyor bıçak saplanıyor sanki arada
Mavigozboncuk mucizemgelsin61 bende serklajlıyım 27 haftalık henüz umarım zamanına kadar sağlıkla kolaylıkla gelebiliriz
Alpszn mucizemgelsin61 evet önce kasılıyor sonra aniden bıcak saplanıyorh gibi oluyor içimden fırlıcak sanıyorum
mucizemgelsin61 Mavigozboncuk Öylemii inşallah canım benim benimde 37 de alırız demişti dikişleri bakalım ondan sonrada doğururum hemen bence durmaz
mucizemgelsin61 Alpszn Aynen öyle oluyor evet demekki normal artık bu haftalar benimde perşembe randevum bakalım nolcak ne dicek
Mavigozboncuk mucizemgelsin61 ben sezeryan olacağım öyle görünüyor ama ne zamana gün verir bilmiyorum dikişleri sezeryanla bebeği aldıktan sonra alabilirlermiş bakalım bizi neler bekliyor güzel günler görelim inşallah 😇