irem2707 7+1 sürekli uyku haline alıştım da kasık ağrısı bi tık moralimi bozuyor evham sahibi oldum :/ Allah’ın izniyle sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun kızlar amin amin amin 🙏🏻
acemii_anne 6 haftalık olduk. Sadece uyku durumu var bende. Bu hafta 1-2 gün lekelenmem oldu çok korktum tüp bebek gebesiyim. Her an diken üstündeyim. Kalp atışını da duysak biraz rahatlıycam gibi hissediyorum ama bakalım 🙂
Fatmakus25 4+4 teyiz suan ama inanılmaz uykum geliyo 8 yaşında oğlum 2 bucuk yaşında kızım var zorluyo biraz beni bu durum sürekli yemek temizlik ödev Allahtan eşim çok destekçi o gelince nefes alıyorum resmen direk uyuyorum
Gencanne06 Bende bugün 5 haftalık olduk halsizlik ve uyku hali sürekli Doktora gittiniz mi sizler Eylül anneleri
Fatmakus25 Gizem1504 ya gerçekten mi mutlu oldum nedense ikimizin bebişide sağlıkla gelsin inşallah ben kız hissediyorum sen hissediyor musun bişey
Baharkle Gizem1504 4+4 diyorsunuz son adet tarihine göre mi yoksa doktor mu söyledi ben daha gitmedim sadece sağlık ocağına gittim çok merak ediyorum bende son adet tarih başlangıcı 18 Aralık sizin nedir
Gencanne06 Gizem1504 bende çarşamba günü gidicem inşallah kese görünür daha geç gitmeyi düşünüyordum ama sağlık ocağındaki doktor 6 hafta olmadan git istersen dedi 3 ay önce bir kürtajım var ondan dolayı
Gizem1504 Fatmakus25 benim 1 kızım var onda hissettim ama bunda hiç bir his yok erken diye sanırım sağlıkla kucağımıza alalım inşallaahh
Gizem1504 Baharkle son adet tarihine göre daha gitmediğim için doktora 17 aralık son adetim bnmde 27 28 günde oluyorum
Baharkle Gizem1504 aynen bende 27-28 günde oluyorum o zaman bnmde 4+3 😀inşallah 23 ünde gittiğimde kese görünür sorun çıkmaz
Gizem1504 Baharkle iyi düşün iyi olsun beslenmene folik asit içmeye dikkat et Allahın izniyle bişey olmaz ☺️
Gizem1504 Gencanne06 bnmde nisanda düşüğüm oldu evde düşük yaotım en azından keseyi görmüş olurum sizde görürsünüz inşallah sağlıkla kucağınıza alın