Tulayy1 Kızlar Bilecik’te detaylı ultrason yaptıran varmı memnun kaldınız mı ne kadar sürede bakıyor doktor ben Bursa’dan randevu bulamadığım için bileciğe gelecem eğitim ve araştırma hastanesi ne
vasmandara Tulayy1 merhaba Barbaros beye gittiniz mi, benim doktorum onu önerdi iyi b ir doktor olduğunu söyledi
haticeumutt 20212025 bilecikte doktor barborosu kimse önermiyor anneyi tedirgin edicek şeyler söylüyormuş bende bileciğe gidiyorum hastene olarak ama detaylıyı Eskişehir’de Tuncay şener e yaptırdım özel kliniği var çok iyi ilgili bi doktor
20212025 Tulayy1 Hatta Barboros doktor bilecigin ilçesi Bozüyükte görev yapıyordu kimse memnun değildi. Ayrintili ya devamlı gitmicen zaten şansını yinede dene
Salihaa16 Tulayy1 bence en uygun sonomar 2.500 e gittim cokta memnın kaldım. Normalde devlet takipliyim ama devlette hep iyi bakılmıyor hemde randeu zor alınıyor diye tercih ettim cokta memnun kaldım bence şans verin
Tulayy1 20212025 aynen 1 kere gidiliyor zaten peki ne kadar sürüyormş hiç biliyor musunuZ devlette daha kısa sürüyormş sanırım
20212025 Tulayy1 bn kendim bilecige değilde Eskişehir şehir Hastanesi’ne gittim 15 dk sürüyor en fazla 20 dk fazlası yok. Yine herseyine bakıyorlar.
20212025 Tulayy1 hyr cnm hicbirsey vermedi resim dahi vermedi. Sadece sekreterden kağıt aldım herhangi bi durum yok diye
Tulayy1 vasmandara evet ben gttim bayaa detaylı kontrol etti ben memnun kaldım hatta kendi doktorum da iyiki oraya gitmissiniz detaylı yapıyor orası dedi
Tulayy1 vasmandara rica ederim :) barbaros bey her detayına kadar anlattı güzelce içiniz rahat olsn yani