Ecemom_ mrvcermeli geceleri atılan postlar daha değişik oluyor genelde 😂 ben de geceleri uyuyamıyorum burada takılıyorum 😂
mrvcermeli Ecemom_ bende uyuyamıyorum valla bundan sonra size takılıyorum haa 🤣🤣🤣 sonradan dolasmayalim da 🤣🤣
minikbebegim06 TugceOrak ben merak ettim profiline baktım o günden sonra daha biseye yorum yapmamisti 😂
Femay Poncik-miros boka taş atıp üzerine sıçratmak istemiyorum bacım eminim ki okuyordur şu an aramızda bir yerdedir 😁😁
minikbebegim06 bengonca Ay valla cidden değişikler ya kocasından dert yaniyorlar sonra bisey diyince kocasını geri savunuyor ruh hastaları
Ecemom_ MhysaTheGreat öyle deme. Başlıkta kayınvalidem yazıyor tek. Açıp okuyorum neymiş kayınvalidesi temizliğe yardıma gelmemiş. Zorunda mı derler adama
mrvcermeli TugceOrak kız ben girmek istemiyorum sıkılıyorum bide vakit olmuyor anca akşam giriyom valla bebeler uyuyunca 🤣
MhysaTheGreat Ecemom_ burda çok fazla var o tiplerden ya bana altın alsınlar işimi yapsınlar sanki kayınvalidesi falan bu kıza hizmet etmeye gelmiş dünyaya sanki bana veliaht prensle evlenmiş 😂😂