minikbebegim06 MhysaTheGreat bi söyle onlara böyle sonra gör linci vay efendim altinini isteyen kimmis de ne hizmeti sadece fikir aliyormus da 😂
MhysaTheGreat minikbebegim06 ahdksks her fırsatta yazıyorum gördüğüme 😂😂 hakkaten laf hemen ya sadece arayıp sorsa da yetere dönüyor asıl olan arasın sorsun trabzon seti taksın belime 2 sıra kemer taksa tadından yenmez ama ajdaya da razıyım falan ajdksksjs
Femay TugceOrak okumak istersen post duruyo hemen etiketleyim 😁😁 ama öncesinde bi papatya çayı öneririm
minikbebegim06 bengonca ya nasil kaçırdınız bundan sonra tek tek etiket yapcam size kavgamı durdurup 😂
bengonca minikbebegim06 etiketlemezsen gelir yorumuna cahil cühryla yorum yazarım. Kara cahille uğraşmak kolay tabii sen hep kolaya kaçıyorsun ben görüyorum. Ben bi yarı cahil olayım da sen gör Sjsjjsjs bak nasıl sabote ediyorum seni sjjsjs
TugceOrak minikbebegim06 kız yok valla bak ben genelde gerçekten insanlara faydam dokunur diye girip bakıyorum bildiğim konuysa akıl veriyorum ki bu aklın %90ı doktora danışın oluyor, orda da linç yiyip cinnet geçiriyorum 😀😀
minikbebegim06 MhysaTheGreat az önce kaynanası 4 ajdayla gezen kendine bisey takmayan kadının postundan mi geldin sen 😂😂😂
TugceOrak @“Tazeanne001”#p35364658 kız en son baktım laftan asla ama asla anlamıyor hadi gel öpüşüp barışalım demiştim ya manyağa 😀😀
TugceOrak Ecemom_ kız şansıma tüküreyim ya her gece burdayım nasıl kaçırdım 😀 Kesin ben o dakikalarda yine bir cahile bilim nedir onu anlatmaya çalışıyorumdur bak kesin
minikbebegim06 Ecemom_ kız valla bilmiyorum normalde hemen gelir gelmedi ben de o kadar kaptırmışım kendimi kavga bitince baktım bi eksiklik var Tugce yok 😂😂😂
TugceOrak Ecemom_ ikna olmuyordu çünkü ahahahah allahım kesin şuan başka bir hesapla aramızda ve ağzımıza tükürecek en uygun fırsatta 😀