Derininannisi Merhaba kızlar Erken Doğum riski için doktorum progestan verdi fitil olarak kullan dedi ama ben çalıştığım için ağız dan alıyordum Şimdi işten ayrıldım fitil olarak kullanayım dedim kullandım ve hepsi resmen akmış çamaşırıma böyle bi faydası olacak mı acaba bilemedim bilen biri yardımcı olabilir mi
Bilgeferhat Derininannisi gece yatarken kullan canım zaten sabah kalktığında yine akıyor o krem gibi ben ağızdan kullandım ilk 3 ay enfeksiyon oldum fitil kullandım yeni bitti o fitilde akıyordu sabahları ama faydasını gördüm inşallah riskin kalmaz iyi gelir 🙏🏻
Gamzeciks Derininannisi gece yatarken kullan. Ve fitili baya bir ileri itmek gerekiyor. Gidebildigi yere kdr yani. Ama yinede camasirina geleblr bi miktar. Fitili koydugun gbi kalkmamak gerek. O yuzden gece uyumadan once yap
denizcik Yine iyi dayanmışsın. Ben ağızdan aldığımda korkunç bulantılarım oluyordu. Sonra fitil olarak kullanmaya başladım mecburen... Akşam olanı yatmadan önce al. Gün içinde diğerlerini de kullandıktan sonra sakın ayağa kalkma ben min 30 -45 dk bekliyodum.
Bilgeferhat Derininannisi en az 2 saat kalkma o zaman canım yarım saat diyor ama ben bir kere kalkmak zorunda kaldım yarım saat sonra geri çıkıyor o yüzden 2 saat hiç kıpırdamıyordum nerdeyse