Bibebek_2kedi Kızlar göğüslerim normalde çok küçüktü birden büyüdü ve uçları kapkara oldu şimdide etrafı çatlamış hep kırmızı damarlar oluşmuş bunu önlemek için bi çözüm yok mu ya rahatsız oluyorum
Ozzgeonurr07 Bibebek_2kedi Süt kanalları oluşmaya başladığı için büyüme ve kararma çok normal. Benimde boyutları büyük olmasına rağmen daha da büyüdü ve karardı. Krem ve yağ kullanın çatlak olmaması için. Diğerlerine çözüm yok mecbur olan şeyler
seyma0661 Bibebek_2kedi kararmalar doğumdan sonra geçiyor diyorlar. Ama çatlaklar için krem, nemlendirici, yağ ne bulursanız kullanmanız lazım😂
Twobabies Bibebek_2kedi çok emzirme bittikten sonra küçülüyor ve rengi açılıyor sıkıntı açetmeyin ama sönmüş balon gibi oluyor 🤧🤧 ben çatlama hiç yaşamadım ama ben e çatlak kremi yağı ya da losyonu kullanın ve ya da bebek yağı ya i orayı kuru bırkamayın
YgzAlp2536 seyma0661 iyi geceler aktif görünce yazmak istedim . Hamilelikte parol içilebiliyor mu Çok ağrım var göğüs gribi olmuşum her yerim ağrıyo
seyma0661 YgzAlp2536 doktorum günde 3 taneye kadar alabilirsin demişti. Grip olunca enfeksiyon yani crp direkt yükseliyor onun düşmesini sağlar en azından demişti
YgzAlp2536 Kubam aslında hiç içmek istemiyorum ama ateşim düşmüyor. Bitki çayı da içtim 2 gündür iyice arttı uyuyamıyorum. Teşekkür ederim 🌸🌸