Vildan46 2minnakannesi0 hurma, adaçayı, merdiven inme çıkma pilates hareketleri her şeyi deniyorum ama hiç hareketlilik yok
2minnakannesi0 Vildan46 squat hareketini de denediniz mi çörek otu yağı sürülebilirmiş karna oda doğumu baslatiyormus öyle okumuştum bi sayfada varsa deneyin isterseniz
Vildan46 gly_frkn eğitim aldığım ebe ve doktorum demişti bana 37 den sonra başla diye ama danışmadan başlamayın tabi
2minnakannesi0 Vildan46 şimdi baktım da 38.haftadan sonra günlük 1 yemek kaşığı içilir yazıyor. Kendinizi yakmayacak kadar sıcak suya oturun yazıyor bide onu denediniz mi bide korumasız cinsel ilişki doğumu başlatır derler ama
Vildan46 2minnakannesi0 diğerlerini deniyorum ama çörek otunu bilmiyordum onuda deneyeyim gelir inşallah minik
kbrks 39+2 yim bende hiç belirti yok en son 1cm açıklık vardı 40 ta kendiliğinden gelmemiş olursa max 41 e kadar bekleriz dedi doktor yada 40 içinde suniyle başlatırız dedi. Çok şey yapıyorum ama yaramadı istedikleri zaman gelecekler galiba 🐣
Melis1140 kbrks ben de seninle aynı gündeyim 21 inde tekrar muayene var açıklık hiç yok tekrar bakıcaz dedi 😞hep normal istedim suni sancıdan da Sezeryan dan da korkuyorum allah yardımcımız olsun
kbrks Melis1140 sezaryene gerek kalmasın da suni yine halledilir gibi 🤲🏻😣 inşallah pazartesiye kadar kendiliğinden gelirler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
kbrks Melis1140 adaçayı, tarçın, ahududu yaprağı çayı, hurma, pilates topunda egzersizler yapıyodum 2 gündür yürüyüş yapıyorum hafif ağrılarım oluyor ama ümitli misin dersen hayır hep yalancıktan oluyormuş gibi güvenmiyorum artık 😂
kbrks Melis1140 bende 2 hafta önce oldu baya geliyor heralde dedim nişan geldi, 1 cm açıklık vardı kaldı öyle 2 haftadır bekliyoruz 🥲
kbrks Melis1140 evet ama hissetmiyosun o zaman bi sancısı vardı geçti şimdilerde ufaktan yokluyor gibi açıklık artıyor olabilir
Melis1140 kbrks ay hadi inşallah açılır açılır da suniye gerek kalmaz ben de top üstünde zıplıyorum hala😀