ilaydarabiaoz ipekbk canım evet görüyorum ama markası artimet ise başka bir marka gebelik testi ile denemeni söylemek isterim yalancı pozitif durumu çok oluyor bu testte
cerengeredeli ipekbk ben de bu kadar siliklikle öğrendim hatta kamerada gorunmuyordu betaya baktırdım sabahında 171 di 😂😂 İnşallah hamilesindir güzel haberi vermeyi unutma
aksakallardan ipekbk canım son adet tarihlerimiz aynı ama ben geç yumurtladim bu ay 10 ocakta. Senin yumurtlaman ne zamandi? Bence de erken yapmışsın testi.
ipekbk Dilsad 26 aralık başlangıç 31 i bitişti 1 i ilişki oldu. 3-4 gündür ovulasyonlarım koyu çıkınca ve göğüslerim acıyınca şüphelendim
minimavi ipekbk çok erken test yapmışsınız. Biraz daha bekleyip farklı marka ile tekrar deneyin sonrasında da kan verin, inşallah gebesinizdir sağlıkla iyi haberler almak üzere inşallah 🙏🏻
cerengeredeli ipekbk bence kan en net sonucu verir. Kan verin siz testi bosverin onun doğru cikacagi ne malum 🥰
cerengeredeli ipekbk evet ama sonuçları hemen çıkar mı bilmiyorum. Yada sistemde görünür mü. Ben direkt özelde vermiştim bizim saglik ocağında ertesi gün gidip alman gerekiyordu sistemde de görünmüyordu.