Hshshzgsghzhshs Sazenin bugün kontrolüm vardı doktorum gerek yok daha kullanma kan sulandırıci dedi çentik de yokmuş geçmiş elhamdülillah
zey-nep11 Es372a ya ne iyisiniz Allah razı olsun dualarım sayesınde sızleeri karşıma cıkarıyor Rabbim hamdolsun💋 evet yaa Allah onu yaratan yaşatan sonucta cok gzl dusuncemmm bende çentik dye sevıcem cok gzl bi fıkir🤲🏻💋 çok teşekkür ederim iyi ki varsınız💋❤️
zey-nep11 senanurtn Allah razı olsun bende onumuzde persembe sorucam aspirini bakalm ne dıycek tansıyonu ölc tuzu bırak bi bakalm dedi benımkıde herseyi uyumlu inş duzelir iyi ki varsınz💋🤲🏻
zey-nep11 Ebrunn_trn evet detaylıda cıktı ztn bu durum aspirin olayını sorucam persembe haftasına gore uyumlu herseyi diyince gönlum rahatladı hamdolsun ama bakalm persembe gununu beklıyorum çok teşekkür ediyorum 💋❤️
zey-nep11 Bebekonunannesi inşallah Allahım razı olsun💋🤲🏻 sizede cok gecmiş olsun hc bısey olmaz kıloyu dguncada alır Allah büyük onu yaratan yaşatan odur❤️
zey-nep11 Sazenin bencede persembe gunu sorucam bakalmm cok teşekkür ederim Allah büyük gzl haberlerle inşallaaah💋🤲🏻
zey-nep11 babyiscoming_ aynen banada cok değil dedi Sorcam persembe kntrlum var Allahın ıznıyle❤️ cok teşekkür ederim 💋
zey-nep11 bsraaklcyldz evet öyle söyledi banada hafıf dedi tuz seker yok azalt ddi tansıyon ölc dedi perşembe gıdıcem bakalm tansıyonda gayet normal benım cok sukur. Cok teşekkür ederim 💋🤲🏻
Pinarrerdm 2 damarımda çentik çıktı corasprin kullanıyorum 2 aya yakındır. İlk başta çok üzüldüm beslenemeyeceğini düşündüm ama doktorum haftaya göre herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür. Her zaman sıkıntı yaratan bir durum değil sanırım