Eda0509 Nursevda başlar canım benimde 9. Haftada başladı. Halada aynı şuan 10 haftalığım. Koyulasti ve ucu büyüdü
bebekteyaparimkariyerde Nursevda Bilmem 15haftalığım daha tık yok 😳 bende acaba neden diye düşünüyorum
Nur_Husuf Nursevda merhaba canim benimde ilk haftadan goksum boyudu ve koyulasdi simde 25+3 haftaliqiz baya koyu oldu.Bizlerde derlerki erkek cocugu olan kiside cok koyulasiyor
Yasosss Nursevda ben koyulaşmayı çok fark edemedim ama büyüme şekil değiştime çok belli bende oluyor canım o haftalarda doktor da olacağını söylemişti.
ozlemturgay Kişiden kişiye değişiyormuş benim 25. Haftadan sonra kararmaya şişmeye başladı 30 haftalığa kadar anca biraz büyüdü mesela o zamana kadar aynıydı bazı kadınların erken olabiliyormuş araştırdığıma göre normal bir durum gene de sen doktora sorabilirsin😊
ozlemturgay bebekteyaparimkariyerde benimde yoktu o haftalardayken endişelenmeyin 30 haftalıkken anca olmaya başladı 34 haftalığım baya koyulaştı büyümeye başladı geçte olsa kişiden kişiye değişir😊
Mucizembenim bebekteyaparimkariyerde 18 haftalığım bende de yok kararma bazı kişilerde olmaya biliyormuş bünyeye göre değişebilir yazıyordu internette canım
berjerdekikaolikalev Benim direk büyümeye başladı hatta göğüslerimin değişikliği de daha hamileliğimi öğrenmeden farketmiştim. O da baya erken 😊