Melos006a 1234m bilemiyorum ben 8-9 hafta adet sancısı gibi ağrı çektim doktorum da gayet normal tutunuyor rahmin genişliyor demişti
ekininannesii Zuuhl geçtiğimiz hafta sordum normal doğum 68 bin sezaryen doğum 78 bin dediler ama doktordan doktora değişiyor fiyatı bilginiz olsun🙏🏻
2baby1mom__ yagmurcoskun ya bence çok güzel çok kibar bir isim çok seviyorum ben, bide şey oluyor tabi sizin çevreniz nasıl bilmiyorum ama. Muklaka ilk duyunca ozellikle hamileyken sorduklarında yok arpa yok bulgur deniyordu
Liimon ekininannesii hep okuyorum burda herkes 70 civarı diyor. Nerede yaşıyorsunuz? Antalya’da en pahalı yerde 34 bin. Bana çok pahalı geliyor
melosunbebikosu Deletedmom_121 Alper olacak Allah’ın izniyle oğlumun ismi 🩵 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
ekininannesii Liimon merhabalar🙋🏻♀️ bu fiyatlar İzmir medicana hastanesinin 2025 yeni zamlanmış ortalama fiyatları ama tabi dediğim gibi fiyat değişkenliği oluyor doktor seçiminize göre🙏🏻
bus_ra Yani bemm doğum yapacağım hastanede şuan 26 bin nakit olursa %10 indirim olur dedi doktorum oda 23400 e geliyor
1kopek1bebek 2baby1mom__ sanmıyorum dalga geçilmez bence öyle düşünmeyin Ekin ismi artık bilinen bir isim oldu hem kız hem erkeklere koyuyorlar benim yaşımda tanıdığım bi iki tane ekin var
Melekkk- Deletedmom_121 hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce ve cinsiyeti öğrenmeden önce toplam 2 kere rüyamda gördüm Ege olacak inşallah 🫶🏻(işin garip yani Ege ismi asla aklımda olan veya düşündüğüm işin değildi)
Ada1111 Deletedmom_121 Amine koyduk kimlik çıkmadı sonra yanlış telaffuz ederler diye lohusa depresyonuyla Betül koyduk. Ama bu isme de alışamadım. Alışmaya çalışıyorum.🙈 Aklım Amine de kalmadı da değil 🙆♀️
Efsunib Deletedmom_121 normalde yeni doğması gereken bebeğim 44 günlük 😂 erken geldi paşam ismi de Barlas