Fenerli6767 Hosgeldin 33. Hafta nasıl gidiyor hamisler hazırlıklar tamam mı ne durumdasınız nasıl Gidiyor hamileliginiz ☺️
Baby_B Fenerli6767 30+4 deyiz Cok sukur iyiyimm Hazirliklarda neredeyse tamamlandi Odasinin hazirligi kaldi,perde avize hali falan Onlarda acil degil😁Subatta yapicam Sizin nasil
Fenerli6767 Baby_B benimde tan anlamıyla bitmedi tamamlamaya çalışıyorum hastane çantası ayarlicam daha
Fenerli6767 Kk34 bende migde yanması yok öyle migde yanması da olmadı tuvalet sorunu çok bende bide ara sıra yalanci sancılar vurup duruyor cuma kontrlum var onu bekliyorum artık bide tekmeleri karnımı acitmaya başladı 😍😇
Fenerli6767 Sevgikelebegi777 ben cuma günü gidicem kontrole bakalım doktor ne dicek en son gittigimde normal doğum gözüküyor demişti ama şimdi ne oldu bilmiyorum
Aslaninannesi_ Sevgikelebegi777 ben dün gittim kontrole hala makat geliş hafta ilerledikçe dönmesi zor dedi doktor
Aslaninannesi_ 33.haftandayım mide yanması kalça ağrısı gögüs kaşıntısı iç bacaklarım bile ağrıyor daha sayayım mı 😀☺️
Sevgikelebegi777 Aslaninannesi_ evet öyleymiş egzersiz falan diyorlar ama faydası mı olur zararı mı bilemedim kuzucum
Aslaninannesi_ Sevgikelebegi777 yok doktor önermedi asla haftan ileri göbek kordonu boynuna dolanır Allah korusun dedi
Melha Bende 33.+2 bacak ağrısı var çok fazla başka Sikayetim yok çok şükür 😀 Şubat sonuna gün vericekler bir sorun çıkmazsa ozamana kadar