11mrv11 Sezaryen doğum yapacağım inşallah 2.doğumum olacak. İlk çocuğum 2 yaşında o da bebek sayılır beni 48 saat görmezse biraz üzülebilir. Hiç ayrı kalmadık çünkü. Rica etsek görüşlerde falan gelebilir mi yanıma?
Mrvsmt2502 11mrv11 odaya almazlar ama siz koridora çıkabilirsiniz servisin önüne gelir diğer bebekte bende bunu düşünmüştüm
slcn_mom Minikprensesim_ selam canım beni hatırladın mı bilmiyorum ama konuşmuştuk tartışmalarda. Doğum yapmışsın sanırım nasılsın bebiş nasıl
Minikprensesim_ slcn_mom evet canım hatırladım . Rabbime çok şükür çok iyi . Çok teşekkür ediyorum sorduğun için 🙏
slcn_mom Minikprensesim_ rica ederim ne demek aklıma geldin Bi anda. Şehir hastanesinde mi doğum yaptın Allah daha çok iyilik versin
slcn_mom Minikprensesim_ iyiydi çok şükür. Normal doğum yaptım. Mehmet çopuroğlu nöbetçiydi ama ebe yaptırdı doğumumu. Ufak bir kesikle küçük yırtıklarda atlattım çok şükür. Şimdi çok çok daha iyiyim :) senin nasıl geçti kim yaptırdı
Minikprensesim_ slcn_mom ben kim vurduya gittim kimin yaptırdığını hala çözemedim kuzu . Normalde Yelda yapacaktı . Ogun baya yoğundu hastane çünkü Çok şükür iyi gectii benimde .
slcn_mom Minikprensesim_ iyi çok şükür. Allahtan iyi geçmiş :). Verdikleri kağıtta doktor ismi yazıyor bu arada ordan kim olduğuna bakabilirsiniz.
slcn_mom Minikprensesim_ hmm anladım. Şey belki çalışma saati dolduysa gitmiştir. Ama girişini o yaptığı için kağıtta onun ismi yazıyordur
Minikprensesim_ slcn_mom kuzum planlı sezeryandı benim ki aslında ilk ben gittim ilk beni alacaklardı aciller çıktı birşeyler oldu durdu baya geç aldılar benden sonra girenler benden önce çocuklarını aldılar