FatmaB_ Kızlar selam. 12 aralıkta kürtaj oldum. Sonrasında eşimle geri çekilme şeklinde birliktelik oldu. Bu birliktelikten gebelik oluşma ihtimali var mı? Ya da yaşayan başına gelen? Regl de olmadım henüz.
GirlandBoy_Mom FatmaB_ aşkım olabilir yani geri çekilme bile olsa oluyor bazen Allah’ın işi ama kürtaj dan sonra geç de olabiliyormuş regl bi doktora görün istersen kuzum
Gzde_defne FatmaB_ regl gelmesi 40 50 gün sürebilir.50 gün sonra adet olmazsanız bi kontrole gidersiniz
mcrukiye @FatmaB_ bende burda durayım cnm bende 19 Aralık da kürtaj oldum sizin gibi geri çekilme ile ilişki yaşadık ve bu iki gündür kırmızı leke gördüm sadece iki kere gördüm acaba yerleşme kanaması mi dedim test yaptım ve silik çizgi gördüm ama yinede emin değilim ve testi tekrarlicam yarın
Demem mcrukiye beta hcg adet olana kadar vücutta sıfırlanmaz dolayısıyla o yüzden çift çizgi çıkabilir. Beta sıfırlanınca adet olursunuz. Bende 37 gün sonra adet oldum 34.gün beta hala 18lerde idi
FatmaB_ G-l-y @Gzde_defne @GirlandBoy_Mom Teşekkür ederim kızlar. Daha önce iki kere daha kürtaj oldum sürece hakimim. Diğerlerinde ⅔ regl bekledim öyle gebelik düşündüm. Bunda geri çekilme olunca acaba gebelik oluşur mu diye içime kurt düştü. 🥲
GirlandBoy_Mom FatmaB_ bazen olabiliyor canım benim bi yakınım öyle olmuştu regl görmeden hamile kaldı olabileceğini oda tahmin etmiyordu Rabbim gönlüne göre versin inşallah 💕
Mimik_kralecesi FatmaB_ Geri çekilme yöntemi korunma değil zaten . Regl olmadıysanız kan verin netleştirin
Eda42_ Demem Canım geçmiş olsun bende 23 aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum cuma günü 20 düşmüştü iyice sıfırlanınca mi adet olurum Aceba tabi vücut hormonlar değişiyor herkesin Bir değil de bilgi almak için çünkü normal de adetlerim düzenliydi hep şimdi nasıl olacak bilmiyorum
Demem Eda42_ evet 0,1,2 gibi düşük değerlere geldiğimizde vücut hamilelik olmadığını kabul ediyor adet oluyoruz. Sağlıkla normale dönsün inşallah süreciniz 🙏
Eda42_ Demem Tamam canım sağol inşallah hayırlı güzel haberler alırız geç olmaz Rabbim tekrar en yakın zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻