Bmk97 maviskokiz inositol çok öneriliyor mutlaka kullan inofolic combihp alabilirsin pcoslulara iyi geliyormuş
Bmk97 maviskokiz evet, benim bir tüpüm tıkalıymış açıldı bu ihtimali artırıyor normal olarak. İnşallah çok bekletmeden olur ❤️ rica ederim bu arada ☺️
maviskokiz Bmk97 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bazen buradaki öneriler aileden bile yakınmış gibi geliyor❤️
Bmk97 Güncelleme yapmak istedim: Letrol kullanmıştım adetimin 12. Gününde muayene oldum rahim kalınlığı 9.2 17mm boyutunda yumurtam büyümüş. Pazartesi günü kan vereceğim çatlatma iğnesi yapacaklar 3 şubatta transferim olacak Allah nasip ederse 🤲❤️
aycicegi22 İlk kez böyle oldu bu gün de rahim ince görüldü adet 9 ocak ilk günüydü bugün 16. Gün estrofeme devam diyor doktor, süreç çok uzun olmayacak mı böyle olan var mı kaçıncı gün transfer oldunuz
Bmk97 aycicegi22 bana Letrol vermişti 9mm olmuştu, progesteron yetersiz geldiği için iğne ekledi. Acaba ilacın mı değişmesi iyi olur bilemedim. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Gul__yildiz Bmk97 20 sinde kan testi vermem gerekiyordu ama ben 18inde evde test yaptığımda pozitifi gördüm 😇