Sunshine48 Karnım acayip bi şekilde gerildi böyle acıyo gerginlikten ne yapmalıyım acaba neden oluyor bu normal midir ?
mcansu Sunshine48 karın sertleşmesi aslında sancı olduğunun göstergesi pozisyon değiştirin dinlenmeye çalışın düzelmez ve bebek hareketlerini hissetmezsiniz bariz azalırsa hastaneye gitmekte fayda var
Betuloz Sunshine48 benimde kızımda karnım sertleşip acayip gerilmişti sabahına suyum geldi 36 haftalıktık 😊
Sunshine48 Gul_s28 hiçbir fikrim yok dokununca parmağım içeri gitmiyo taş gibi rahat uzanamıyorum sancı gibi bişey oluyor da biz mi hissetmiyoruz anlamadım
Pofpoff Yalancı sancı oluyor diye biliyorum 3 haftadır aynı şey var bende de 36+5 im akşamları çok oluyor
Sunshine48 Pofpoff evet akşam bi iki saat önce hissettirdi benimde sanki azalacak gibi ovdum falan yavaşça
Sunshine48 mcansu umarım artmaz biraz daha bekler 🫠🥲 bi saattir uzanıyorum yatakta dönerken o dönme esnasında regl ağrısı gibi biraz ağrı oluyor biraz geçiyor bakalım çoğalmazsa problem yoktur herhalde
mcansu Sunshine48 son zamanlar normal yalancı sancılar da çok olur vücut kendini doğuma hazırlıyor bebek hareketleri olduğu sürece korkma ve hissettiğin düzenli sancı yoksa
Sunshine48 mcansu belimden kasıklarıma inen ve şiddetli vuran bişey yok gibi evet aşırı derecede olmasa da ara ara hissediyorum hareket ❤️
Sunshine48 mcansu bir de düzenli aralıklarla gelen pıt pıt hissayatı var sanki hıçkırık tutmuş gibi rahatsız mı acaba o da deminden beri ikinci yapışı 1 dakikaya yakın süre yapıyor
Betuloz Sunshine48 geldi hemen ciğer geliştirici vuruldum hiç küvezde kalmadı şimdi 4 yaşında kuzum 😊
Sunshine48 Betuloz çok şükür Allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah 😍🙏 inşallah bizim kızda nasipte nasılsa nasıl iyi olacaksa o zaman gelsin 🙏 çok beklemeyecek gibi geliyor bana da 😅