mervermzn Kızlar alışveriş listemde tek eksiğim bebek losyonu ve gögüs ucu kremi 🤷🏻♀️ Hangi marka almalıyım kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı
Deletedmom128 mervermzn Canım ben el yapımı zeytinyağı aldım. Banyo sonrası yağlamak için. Bi de unibayb bin Bebek yağını almıştım ama kullanmayı pek düşünmüyorum. Göğüs ucu için de lansinohun kremini aldım.
Mortutku mervermzn ikinci bebeğini doğuracak biri olarak naçizane tavsiyem bebek yağı,losyonu ve pudra pek önerilmiyor.Bizim çocuk doktorumuzda önermemişti bir çocuğunda petrol türevleri ve parfüm var saf zeytin yağı ile banyo sonrası masaj en güzeli demişti.Öylede yaptım.6 aya kadar ıslak mendil hiç kullanmadım.Saf pamuk ılık su çok işe yarıyordu evet dışarıda biraz sorun olabiliyor ama saklama kabı içinde nemli pamukla gezdim.Bezi bırakana kadar kızım sadece iki kere pişik oldu oda hafifti.İkinci içinde aynı şeyleri yapmayı planlıyorum sizede tavsiyede bulunmuş olayım.
Buse1907 Ben bebek losyonu olarak, mustela düşünüyorum canım. Şampuanını falanda bu marka alıcam, hepsi aynı marka olsun istedim. Göğüs ucu kremi olarakta, lansinoh u çok önerdiler, bende onu almayı düşünüyorum 😊 Silmeden bebeği emzirebiliyormuşsun.
mervermzn Buse1907 musteşayı bende çok duydum ama hiç bir yerde bulamadım sürekli netten tedarik etmekte de zorlanırım diye vazgeçmiştim
Buse1907 mervermzn Canım sürekli alman gerekmicek, çünkü losyon bir sene de iki tane falan alcan muhtemelen. Şampuan 1 sene gidiyormuş zaten. O yüzden tedarik sorunu yaşamazsın, ama sen bilirsin tabi. Ben set halinde alıcam nasipse, içinde losyon da var.
beyzayagiz ben ilk oglumda bubchen kullandim canim memnun kaldim mustelayida cok duydum ondanda memnun kalan cok ve baya uzun sure gidiyormus
mervermzn Mortutku musluk suları artık hiç güven vermiyor ki 🥺 saf su extradan satılıyor mu hiç bilgim yok
Buse1907 Mortutku Pudrayı gözenek tıkadığı için, önermiyorlar canım. Ama losyonda, içeriği saf ürünlerde var.
Buse1907 mervermzn Şu an en düşük, 180 e satılıyor canım. 7 buçuk aydır, daha ucuzunu görmedim. Bende tek tek bakıp hesaplıcam, hangisi uygunsa öyle alcam. Daha fazla düşmez dediler. Akakçe sitesinden en uygun fiyatı, takip edebilirsin 😊
Mortutku mervermzn saf su demedim saf pamuk dedim zaten bunca kimyasal ürün için marka tavsiyesi ararken musluktaki su mu endişelendirdi sizi ☹️
Mortutku Buse1907 tabi ki vardır ama doktorumuz önermedi bende kullanmadım sağ zeytin yağıda işimizi gördü.Genel olarak organik ürünler öneriyorlar onlarda dünya para ben vermek istemedim açıkçası
Buse1907 Mortutku Tabi ki doğalı, en güzeli. Maddi açıyı da düşününce, kullandığını ürünler mantıklı.