Wwish Düğününüzde kucağınıza hangi cinsiyette bebek aldınız ve çocuğunuzun cinsiyeti ne oldu ? Bu hurafe ne kadar doğru merak ediyorum😀 bana erkek vermişlerdi cinsiyetimiz erkek mesela
kindacute Wwish iki erkek verdiler benim kızım olacak 😁 bunlar sadece gelenek bir bağlantı aramaya gerek yok bence
Baharmerve Wwish benim kucağıma kız verdiler bir aylık bebeğim erkek. Hatta çin takvimi yüzük testi makas bıçak testi hepsi kız çıkmıştı 😂 hepsinin hurafe oluşunun canlı kanıtıyim 😂 ama iyi ki oğluşum var 🥰
Wwish Aslaninannesi_ banada 2 erkek verdiler hatta 3. Yü de biri verecekti lütfen vermeyin dedim eşimin teyzesine 😅 kadın şok oldu
Wwish kindacute sağlıkla gelsin💝 🐣 kesinlikle ama o kadar çok diretiyorlar ki insan ister istemez acaba mı diyor maalesef 🥹
Wwish Baharmerve hakikaten öyle olmuş 😅 benim Çin takvimi doğru, yüzük testi yanlış çıktı. Sağlıkla büyüsün oğluşunuz 🐣 bizimki de Allah nasip ederse nisanda kavuşacağız 💙💙
Aysenur222 Wwish bende gelin odasında yiyenim kız onu seveyim diye aldım kucagıma resim çekinmek için aklımda bu yoktu hani ama sonradan böle bişe duyunca gercektende kızım oldu
Wwish Aysenur222 💝 bilmeden olması daha güzel olmuş. Bende direkt kucağıma verdiler bi şey diyemedim 😅