minikkcivcivv Bebeğim doğalı 1 ay oldu hala sarılığı devam ediyor kızlar değeri 12 çıktı ne yapmamız lazım bunu yenmek için lütfen biri fikir versin çıldırıcam artık gerçekten🤯🤯
Miross0114 minikkcivcivv merhaba canım uzamış anne sarılıgı oluyor genelde o 3. Ayda geçiyor ama değer sürekli yükseliyorsa doktorunuz tahlil yapsın mutlaka
minikkcivcivv deniz_95 hiç bilmiyorumki tahlilleri temiz cıkmıştı ama öyle birşey olsa söylerlerdi bize dimi? Anne sütü sarılığından kaynaklandığını yanii
minikkcivcivv Nhrr bnde başladım mamaya umarım kısa sürede geçer gözlerinin kenarlarında hala sarılar var ama🥹
Kubraakgn0 minikkcivcivv Ben saat başı emzirerek geçirmiştim canım ama bana çok şekerli su ver diyende oldu hemen geçiyormuş ama değeri düşükse sarılık rengi hemen geçmiyor 1 2 haftayı buluyor yine geçmesi
senanurtn Benim oglum 2 aya kadar hala sariydi ben en fazla 2 saatte bir emzirdim. Bir de o zamanlar hava bu kadar bulutlu degildi evde gunes gelen yerlere yatirdim hep
Papatyamm63 minikkcivcivv bol bol emzir onun ne ilacı var nede tedavisi bol emzirmek anne sütüne yakın mama var onu alın verin bol emzir geçer inşallah
Anneyimmmben minikkcivcivv anne sütü sarılığı diye bişey var benim oğlumda tam 1 ay sürdü.. sık sık emzirdim ama bebeğimde uyku yapmıyordu rengi çok koyulasmisti.. 40 i çıktıktan sonra teni açılmaya başladı