Hdhdhujk Kızlar çok belim ağrıyor sırtım çok ağrıyor normal mi henüz rahimde bişey görünmedi bide bilgisi olan varmı bilmiyorum hamilelik döneminde yeni oluşan bir hamilelik sıvı kist i nedir normal mi bilen varmı ?
Mrvsmt2502 Hdhdhujk ilk gbeliğimdr 2 haftalıkken bel ağrısı ile fark ettim 4 senedir hâlâ belim ağrıyor… kızlarım sağolsun 🫶
dunyamyavrularim12 Hdhdhujk ay canım bende hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sırt ağrılarım çok var 10 haftalık oldum yeni yeni azalıyor gibi
Hdhdhujk Edizhr bilmiyorum İsviçre’de yaşıyorum ben canım bizde tahlil sonuçlarını vermiyorlar doktor bakıyor
Hdhdhujk dunyamyavrularim12 evet çok ağrıyor benim de belim sabah bulantım var ama daha henüz ultrason da gözükmüyor küçük diye bu hafta bitince 4 olacak
dunyamyavrularim12 Hdhdhujk daha çok küçük gözükmez 7 haftayı bekleyip muayene gidin her hafta gitmeyin bebeğinizi düşünün . Ultrason ışığı iyi değil devamlı.
Hdhdhujk dunyamyavrularim12 evet canım haklısın ama doktorlar diypr bide sadece 2 defa gittim ama 3 gün arayla onlar çağırdı kan tahlili yaptı şimdi 22 sinde çağırıyorlar teşekkür ederim 🙏