zynpknt BabyPelargos o zaman çevrenizde kullananlara bi danışın isterseniz ya bilemedim şimdi yanlış yönlendirmiyim☺️
BabyPelargos Bahar77777 :)) bence 19 mayıstan sonra havalar çok sıcak oluyor. Doğumum 12 Mayıs görünüyor ama kesin erken gelir diye düşünüyorum. O yüzden 2-3 haftalık uzun ve kısa kollu aldım. Kalan her şeyi incecik aldım. Bebişleri çokta sıcaklatmamak lazım :)
zynpknt Bahar77777 bence ilk doğduğunda 1 ay 40 gün uzun kollu giyer ya ne bileyim daha çok minicik dünyaya alışmaya çalışıyor içersi sıcaktı sonuçta😂🥰
Aniiiskosu Kevsssim kesinlikle bende hareketini hissedene kadar sinirim çok bozuktu. Hasta gibi hissediyordum kendimi. En azından şimdi kusarken ya da öğürürken tekmeliyor 😅🤭 Allah hepimize güzel bir şekilde büyütmeyi nasip eder ♥️
Kevsssim aysenurr96 yaaa göstermiyor mu yaramaz bende 18. Haftada zar zor öğrendim her doktora gittiğimde hala kız mı diyorum 😂
aysenurr96 Kevsssim 😂 bana da erkek dedi ama kordon olma ihtimali de varmış daha kesin olmadığı için insan merak ediyor
Kevsssim Bahar77777 bence 40 ı çıkana kadar uzun kol giyinir ya mayısta o kadar sıcak olmuyor kalan uzun kolları da akşamları falan giydirirsiniz yada uyurken
danla2711 Kevsssim amin inşallah teşekkür ederim 🥰 evet ben çalışıyorum 32.haftamda izne çıkacağım o yüzden 32 den sonrası hazırlık süreci olsun istedim🥰