Busracetinn Kızlar merhaba. 6+3 haftalık hamileyim. Bu sabah kanamam oldu biraz. Doktora gittim ultrasondan baktı ve kese duruyor dedi ama tehlike yok diyemem bekleyiz göreceğiz dedi. İğne ve ilaç yazdı. Bol bol dinlen dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba gerçekten çok korkuyorum
Minikeller92 Busracetinn sıkıntıya girme hiç bebekte bi sıkıntı yoksa tutunur inşallah yat sadece WC’ye kalk ilaç iğne düzenli kullan hiçbişey olmaz inşallah benim 4. Ayım bitti 3.haftama girdim yatıyorum🙌🏻
Eda0509 Busracetinn inşallah bisey olmaz canım korkma. Dinlen iyice. İlaçlarını da düzgün kullan bisey olmaz Allahın izniyle. Ayakta çok gezme. Ağır iş yapma. Banyo yaparken de sıcak suyla banyo etme ılık olsun suyun.
Busracetinn Minikeller92 elimden geldiğinde dinleniyorum ama yine de insan korkuyor inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Minikeller92 Busracetinn bence elinden gelenin fazlasını yap hiç kalkma inşallah sağlıklıysa hiçbişey olmaz🙌🏻
Kelebegimmm Bak bebeğin tutunmuş ne güzel doktorunda ilaç filan yazmış onlar iyice bebeğinin yerini iyileştirir.boşuna stress yapma içden dua et ayet el kursi oku🤗
Busracetinn Kelebegimmm inşallah canım benim çok sağolun cidden moralim biraz düzeldi 🙏🏻 Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Kelebegimmm Busracetinn doktor banada bu gün düşük tehliken var dedi progestan yazdı ama ben Rabbime güveniyorum her zaman her şeyin hayırlısını yapar hakkımızda hiç kötü olmadım😌🌹
Busracetinn Kelebegimmm inşallah bir şey olmaz canım cidden moral çok önemli böyle zamanlarda bebeklerimiz iyi sağlıklı olsun biz zaten iyi oluruz Allahım kucağımıza sağ salim almamızı nasip etsin tüm anne adaylarının ❣😍🙏🏻💙🤗