Baby_B Aylizinannesii 24+6 da 900 gramdi Sekerim cikmadi 28+6 da 1500 oldugunu ogrendik Simdi 30+4 deyiz 32 de gidicem
Elis27 Aylizinannesii merhaba tedirgin olmayın oncelikle inşallah çıkmaz merak ettim kaç gram olması gerekliymis ki bu haftada ? Bende 25+6 yarın dahiliyeye gideceğim şeker yükleme testi yaparsa orda yaptıracağım
Tugba2794 Aylizinannesii insallah seker yuklemesi normal cıkar canım stres yapma kendıne sonuca göre yeme programı duzenlenır gerek gorulurse ılac verılır her sey cozulur , belkı de normal cıkar bunlara gerek olmaz 🌸
Bir_nazenin01 Ay ben 26 hafta da 1020 kg ama doktor bişey demedi yarın şeker yüklemesi için kan vericem bende tedirgin oldum
Melike4195 @Aylizinannesii benim 26+2 de 1060 kilo demişti doktorumuz gayet iyi dedi şeker yüklemeside yaptırmıştım 24 hafta da onda da birşey çıkmadı
Merymmm11 Merhaba içinizi ferah tutun. Benim oğlumda da o haftalarda öyleydi ama şekerim çıkmadı. 4125 gr doğdu. Genetik olabiliyor ☺️ hatta ona da doğduktan sonra test yaptılar şekeri var mı diye çok şükür birşey çıkmadı. Tamamen genetik olabiliyor ☺️