_biranneadayi 1159098263 Üst tarafı epilatörle alıyorum. Alt kısmı da ayna koyup jiletle alıyorum. Sonra kantaron yağı ya da hindistan cevizi yağı sürüp kapatıyorum. Ne sivilcelenme ne tahriş hiçbişey olmuyor
Minnaksever 1159098263 banyoda yüksek bi tabure koyuyorum üstüne de ayna o şekilde bacağımı da tabureye koyup alıyorum.ilk kızımda doğuma giderken kendim aldım yine kalanı da eşime yaptirdim
Alisde 1159098263 4. Haftamdan beri agdaya gidiyorum harika bir temizlik jilet cok cabuk cikariyoe surekli onla asla uğraşılmaz agdayla en a 1 ay temiz gidiyo suan 34. Haftamdayim cok seyreldi ve azaldi duzenli gidince
Adeneflin _biranneadayi kantaron yağı kaşıntıyı da engelliyor mu acaba bende jilet kullanıyorum ama sonradan kaşıntı vs sivilce oluyor
Yarenn24 _biranneadayi Hindistan cevizi yağı iyi geliyor mu canım ben hiç denemedim ağdayla alıyorum da 🥲
BTop 1159098263 bende jilet yapıyorum gilette venus kullanıyorum hiç tahriş yapmıyor isterseniz onu deneyebilirsiniz
_biranneadayi Adeneflin kesinlikle önlüyor sanki hiçbişey olmamış gibi oluyor canım. Ayrıca kantaron kararmayı da önler
KumpirsMom Adeneflin bende yaşıyorum bunu kılların başı çıkmaya başladığı gibi deli gibi kaşınıyor bu sebeble ağda yapıyorum 🥹
Vlog1345 Ben bim den erkekler için olan traş makinesinden almıştım onun başlığıyla aynadan bakıp yapıyorum kılları dipten kesiyor kuru alıyorum tahriş olmuyor. Doğuma yakın da kuaföre agdaya gitmeyi düşünüyorum
Asilzedemom Vlog1345 merhabalar ben 5. Ayıma.giricem ve ağda yaptimayi düşünüyorum çok acirmi hassassiz malum bu aralr
Buse041 Asilzedemom ben 6. Ayımdayım emla kullanıyorum genitalime acı olmuyor vucudumda alısık bacaklarım çok az acıyor
Vlog1345 Asilzedemom bence son zamana bırakın ben öncesinde hep ağda yaptırırdım ama hamile kaldım kalalı jilet yapıyorum. Nolur nolmaz diye 36. Haftaya geldiğimde agdaya gideceğim onu da kuaförden küçük küçük almasını rica edeceğim derimiz çok hassas oluyor malesef
richgirl10 1159098263 yapmıyorum, uzun süreler lazere gittiğim için kıl veya tüy denilen bir şey kalmadı çok şükür
Beybyi Ben hep agdayla alıyordum üzerine bı de lazere gidiodun o yüzden kıl kökü zayıf ve kıllar seyrek karnım büyüdü 29+2 haftalık olduk artık tekrardan agdayla deniyecem alabilirsem alırım inşallah alırım
Asilzedemom Buse041 bu agdayi bir deniyeyim çok teşekkür ediyorum benim normalde acımaz ama epilatorle aldım ayağımı ve %40 anca var ayağımda banamisin demedi acıdı epey insanda tedirgin oluyir acirmi diye ama çok teşekkür ederim