cerengeredeli En erken ne zaman çıkmaya başladı sizde kızlar. Ben 12. Haftayı bitiriyorum yarın az önce fark ettim göbek deliğinin altından kasiga kadar çizgi oluşmuş. Birde bu çizgiden cinsiyet tahmini doğru çıkıyor mu
Almira_ cerengeredeli 10. Haftamda çıkmıştı benm. Çizgiye göre erkek dediler kız bebeğim olacak. Hurafe o tahminler.
Mucize2025 cerengeredeli İlk gebeliğimde hiç oluşmadı ve kızım oldu. Şuan yaklaşık 16 haftalık hamileyim ve yine yok ☺️
cerengeredeli Almira_ bende rüyamda erkek gördüm geçen hafta 😂😂 çizgiye göre de kız. Salı günü 13+6 olucaz kontrolüm var bakalım doktor söylerse öğrenirim artık
Tugba2794 cerengeredeli hafta olaral hatırlamıyorum ama göbek delıgımın ustune kadar uzanan cızgı vardı erkekte uzun oluyor dıyorlar ama benım kızım oldu 😃 2. Gebelıgımde ise hıc cızgı oluşmadı oğlum olacak 🤷🏼♀️ bana göre hurafe
babyandmomy__ cerengeredeli 25. Haftaya kadar göbeğime kadar belli belirsiz vardı şimdi göğüs altıma kadar ince şekilde belirginleşmeye başladı
DilekK-A cerengeredeli benimde 12. Haftada göbekten aşağı bi koyu çizgi oluşmuştu. 16. Haftada cinsiyetin kız oldugunu öğrendik🥹🌸🙈