MhysaTheGreat A145N bütün zorluklarım geçti sadece ara ara bel ağrısı uykusuzluk ve mide yanması problemim var. Ama ilk trimestera göre bebek gibiyim 😂
babyandmomy__ A145N çatı ağrısı bel ağrısı bir de bu hafta itibariyle kaburga ağrısı eklendi sürekli bir ağrılar ekleniyor 😂😂 Nefes darlığı da var tabi 3. Trimester a geçmek istemiyorum 😂😂
C_mentesee A145N 23+5 teyiz kramp kasılma bazen baş dönmesi oluyor ama bebişimin tekmelerini hissedince hepsi geçiyor umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️
Mavili1480 A145N Mide bulantısı yanması halsizlik devam yeni gireceğim birkaç güne belki ilerleyince kolaylaşır 😊
A145N Smile0 onlar birinci trimestirde olmuyomuydu kız bende mide bulantısı yokta habire ağlama isteği geliyo 😂
sedamusa A145N ahahah aynı durumdayız ilk trimester bulantı baş ağrısı halsizlik alınganlık 🤷🏻♀️ 18+2 bulantı geçti şükür hassasiyet başladı eskiden gülüp geçeceğim şeylere şun ağlıyorum çok garip 😅
A145N annim_803 kan değerlerine baktır canım bende de öyleydi kan ilacı demir vitamin kullanınca geçti
A145N MhysaTheGreat ilk tremistirde çok kafaya takan birine dönüşmüştum 😂ilk tremister bana zehir olmuştu
MhysaTheGreat A145N benim bulantı ve koku hassasiyetim dehşetül vahşet bir haldeydi üstüne sürekli geçmişte yaşadığım sıkıntıları hatırlıyordum falan ağlamalı kusmalı saçma sapan bir üç aydı bir yandan bebeği üzüyorum diye bi daha üzülüyordum kısır döngü ajfksks mide bulantısından çok sıkıldım artık diye çok ağladım 7 kilo verdim 😂 şu an 22. Haftamdayım kiloyu geri aldım yeme içme düzenim iyi ama şu düşünceler yine gelip gidiyor kurtulamadım. Geçen yengem gözümün önünde yeğenimi ayağıyla itti çocuk düşüyordu nerdeyse çok sıkıntılı bir şekilde önünde demir sehpa var böyle kanım çekildi o an yavrum daha 2 yaşını yeni bitirdi sonra kadına olan bütün kinim depreşti onun üstüne uyku tutmadı inanır mısın şunları da aşsam kafam rahatlayacak
annim_803 A145N bende kullanıyorum çok fazla kullandığım ilaç var demir ilacını çok düzenli kullanamıyorum maalesef çok mide bulantısı yapıyor bende 20. Haftada hem aşım hem de genel kan taramam var
alia00 trimester sonunda sırt ağrılarım başlamıştı. onun dışında gayet iyiydim. 3. trimester daha da ağrılı ama güzel bir süreç❤️
melike1-2 @A145N 19+1 olduk gece acıkmaları başladı uykudan bi kalkıyorum elim ayağım zangır zangır titriyor açlıktan bayılacakmışım gibi 😅🤦♀️ bi anda çok kilo almaktan korkuyorum, bel ağrılarım çok arttı, ayaklarım sızlıyor ayakta durunca 🦦