Ezgikartl Kızlar merhabalar 15. Haftadayım detaylı ultrason için hastaneye arayışındayım yardımcı olur musunuz.
Hnfcls Ezgikartl cihan tip merkezi pendik kaynarca daha yeni girdim memnunda kaldım onur doktorun adı
123gyb Ezgikartl Ümraniye afiyet hastanesinde yaptırmıştım 3 bin küsüratı vardı tam hatırlamıyorum ama zam gelmiş olabilir yılbaşından sonra çok güzel geçmişti tek tek anlattı gösterdi doktor hanım
DilekK-A Ezgikartl şubatın ilk haftasında gideceğim21. Haftanın detaylı ultrasonuna. Erbil çakar ümraniyede nakite 3.800 karta 4.200tl olarak fiyat verdiler. Randevumu aldım🙏🏻
Ezgikartl Nessee34 randevu bulamıyorum devlete mecburen özel hastane düşündüm yine bakarım saatinde umarım düşürebilirim ya tesekkür ederim
Nessee34 Ezgikartl 182 arayarak alabılırsınız veya hangı gunler sıstem acılıyor bakabılırsınız ben de zor dusurdum
Ezgikartl Hnfcls ücret ne kadardı birde kaç dakika sürdü umarım sağlıklıdır bebişiniz güzel geçmiştir 😇
ummuhanpolat12 Ezgikartl evet yabancı bi doktordu kendisi ama hanfendi o kadar ilgiliydiki ve gebeliğimde problem vardı sonlandırıldı organlar oluşmadığı için ücret iadesi bile yaptılar bakamadık organlar oluşmadığı için dediler ve hemen ödediler
Hnfcls Ezgikartl elhamdülillah sağlıklı sanırım 15 20 dk baktı 3250 tl en uygun orasiydi bir çok hastane ile görüşmüştüm en uygun orası geldi elhamdülillah sağlıklı ve güzel baktı doktor bey
Ezgikartl 123gyb çok teşekkür ederim burayıda arayıp bilgi alacağım mutlaka çok sevindim darısı bize inşallah güzel geçer 😇❤️
Ezgikartl Hnfcls çok sevindim darısı bize inşallah araştırıyorum bende arayıp mutlaka bi bilgi alacağım
Ezgikartl DilekK-A hadi hayırlısı çok çok güzel geçsin inşallah buradanda bi bilgi alacağım teşekkür ederim 🌸
Gamzeeecn Renkca memnun kaldım evet ,yabancı bi ismi vardı sabah buradan tekrardan yazıcam size. adını çıkaramadım şimdi